Nu er der nyt om David Gails død.

Skuespiller David Gail er afgået ved døden som følge af komplikationer fra et pludseligt hjertestop, bekræfter en repræsentant for hans familie over for E! News. Ved ankomsten af ambulanceredderne blev Gail fundet ukontaktbar, og på trods af iværksættelse af hjertemassage og defibrillering lykkedes det ikke at bringe ham til bevidsthed.

Efter disse forgæves forsøg blev David Gail lagt i respirator, inden han desværre blev erklæret død den 16. januar. Familien har udsendt en erklæring, hvor de mindes Gail som en skuespiller med stor kærlighed til sit håndværk samt en passion og dedikation til venner og familie. De fremhæver hans unikke evne til at få alle til at føle sig specielle i hans nærvær.

Det beretter mediet E News.

Mary, Davids mor, har også udtrykt sin sorg og taknemmelighed i en selvstændig udtalelse, hvor hun fremhæver den overvældende kærlighed fra Davids dedikerede fans og kolleger, og hun udtrykker taknemmelighed for den støtte, familien har modtaget i den svære tid.

David Gail, kendt for sin medvirken i “Beverly Hills, 90210,” hvor han indtog to forskellige roller, vil sandsynligvis blive husket bedst som Brendas forlovede. Hans mest bemærkelsesværdige præstation var imidlertid i “Port Charles,” en spinoff af “General Hospital,” hvor han spillede lægen Joe Scanlon gennem hele 216 afsnit.