Der er kærlighed i luften for Microsoft-stifteren, som der forrige år blev skilt fra Melinda Gates efter 27 års ægteskab.

Bill Gates er ikke længere single.

Det ser ud til, at Bill Gates har fundet kærligheden på ny.

Microsoft-stifteren som blev skilt i 2021 efter 27 års ægteskab med sin kone Melinda Gates, efter han angiveligt havde været hende utro.

Den 67-årige forretningsmand nåede dog tilsyneladende ikke at være single særlig længe efter bruddet.

I hvert fald skal han angiveligt have scoret sin nye kæreste for over et år siden.

Det ser ud til, at Bill Gates, 67, har fundet et kærlighedsmatch med den 60-årige kollega, tennisfan Paula Hurd, afslører DailyMail.com eksklusivt.

Hurd er enken efter den tidligere Oracle-direktør og præsident Mark Hurd. Som døde i en alder af 62 år i 2019 efter en kamp mod kræft. 

“De er uadskillelige”, siger en ven af ​​parret til kilder.

“De har været sammen over et år, og hun er altid beskrevet som en “mystisk kvinde”, men det er ikke noget mysterium for deres inderkreds, at de er i et romantisk forhold.”

Hurd som engang selv var teknisk leder, er nu begivenhedsplanlægger og arrangør og filantrop. 

$500 millioner

Hendes afdøde mand, der tilbragte det meste af sin karriere hos teknologivirksomheden NCR og senere Hewlett-Packard, før han kom til Oracle i 2010.

Havde en anslået nettoværdi på $500 millioner på tidspunktet for hans død. 

Og det er ingen overraskelse, at Microsoft-grundlæggeren og Oracle-direktørens veje – begge fremtrædende Silicon Valley-figurer – og hans kone havde krydset sig gennem årene. 

Mark, en tidligere college-tennisforsker, og Paula blev endda afbilledet bag Gates ved en tenniskamp i Californien i 2015. 

Men i sidste måned var det Paula og Bill, der blev set sammen, da de blev set se herresinglefinalen sammen ved Australian Open i Melbourne under en tur ‘Down Under’. 

Parret rejste også sammen til Sydney, hvor milliardæren mødtes med premierminister Anthony Albanese.

Gates og Hurd benyttede lejligheden til at tage en romantisk tur rundt i byen, da de stoppede op, for at beundre panoramaudsigten over havnen og tjekke det berømte operahus.

Billeder af de to, der indtog seværdighederne, blev offentliggjort på det tidspunkt, men Hurd var ikke blevet identificeret. 

Til tennis os skiller

Det er sandsynligt, at parret kan have knyttet sammen over deres kærlighed til tennis.

Før deres date ved Australian Open i januar, var de sidst set i 2022 Lower Cup sammen i O2 Arena i London i september. 

De ivrige sportsfans blev også fotograferet ved BNP Paribas Open i Indian Wells, Californien, så langt tilbage som i oktober 2021, men de havde siddet et par rækker væk fra hinanden på det tidspunkt. 

Paula, hvis pigenavn er Kalupa, arbejdede som NCR-direktør i 1990, da hun giftede sig med sin afdøde mand, som brugte 25 år på at klatre op ad ranglisten hos virksomheden.

Parret, som var bosat i San Mateo County, delte to døtre, Kathryn og Kelly. 

Hurds var mangeårige donorer til Marks alma mater Baylor University, hvor de bidrog med en hovedgave til at starte deres filantropiske kampagne på 1,1 milliarder dollars i 2018. 

Donerering af store summer

Den generøse donation hjalp med at finansiere et splinternyt velkomstcenter på 60 millioner dollars opkaldt efter parret, der skal åbne på campus senere i år. 

På trods af at hun fik sin marketinggrad fra University of Texas i Austin i 1984, sluttede Paula sig til sin mand og ydede store bidrag til Baylor, såsom at støtte universitetets nationale mesterskabstennisprogram. 

Og netop sidste år fortsatte hun deres tradition ved at lancere et nyt initiativ, der tildeler $100.000 tilskud til unge håbefulde spillere ved BNP Paribas Open.

Programmet blev annonceret den 14. marts og kun fire dage senere ville Paula og Bill blive afbildet sammen og se Women’s Tennis Association semifinalekamp i Indian Wells. 

Et par dage efter deres australske besøg indrømmede Gates i et interview, at han er åben for at date romantisk igen efter sin skilsmisse. 

Da han blev spurgt, om han kunne tænke sig at finde kærligheden igen i et ‘sit-down med BBC’ under sit besøg i Kenya i sidste uge, svarede han:

“Ja, jeg er ikke en robot.”

Hans spirende romantik med Hurd kommer to år efter Gates’ skilsmisse fra sin kone Melinda French Gates i 2021 efter 34 år sammen og 27 års ægteskab.

Utroligt smertefuld skilsmisse

Gates’ ekskone og mor til deres tre børn åbnede tidligere op om sin ‘utroligt smertefulde’ skilsmisse og forklarede, at hun ‘bare ikke kunne blive i det ægteskab længere’.

Melinda French Gates fortalte ‘Fortune Magazine’ i oktober, at Covid-19-pandemien hjalp med at give hende ‘privatlivets fred til at gøre, hvad hun skulle gøre’.

Hun sagde også i 2021, at hendes mands affære med en Microsoft-medarbejder i 2000 havde brudt ’tilliden’ i deres ægteskab.

Hun beskrev, hvordan hun hulkede på gulvet, da hendes ægteskab faldt fra hinanden, da hun aldrig havde troet, at forholdet ville ende med skilsmisse. 

Parrets skilsmisseforlig er USA’s næstdyreste nogensinde efter Jeff Bezos’ splittelse på 38,3 milliarder dollar med ekskonen MacKenzie Bezos.