Liz Hurley har i lang tid været betragtet som en af ​​verdens smukkeste kvinder.

Selv i en alder af 57 år fortsætter hun med at imponere sine fans med sin fantastiske fysik. Hun er ikke bleg for at vise kroppen frem på sociale medier. Sidst har hun delt flere bikinibilleder på Instagram.

Den engelske skuespillerinde fik en af sine første internationale anerkendelser, da hun bar en afslørende Versace-kjole med sin daværende kæreste Hugh Grant på den røde løber for cirka 20 år siden.

Siden da har Hurley skabt og designet et livsstilsbrand ved navn Elizabeth Hurley Beach. Det omfatter en række forskellige bikinier.

På sit seneste Instagram-opslag præsenterede Hurley en grøn bikini, som hun havde på, mens hun var på ferie på Maldiverne.

Fans kunne ikke lade være med at beundre hendes tidløse skønhed og efterlod tusindvis af beundrende kommentarer under billederne. Nogle kaldte hende “en af de smukkeste kvinder på planeten”, mens andre undrede sig over, om hun “aldrede baglæns”.

Hurleys fantastiske udseende og evne til at tiltrække opmærksomhed er ikke blevet mindre med alderen, hvilket beviser, at alder virkelig bare er et tal.

Se Elizabeth Hurleys fantastiske billeder nedenfor.

Synes du også, at hun ældes baglæns?