Elon Musk har afsløret, at der faktisk er en særlig grund til, at han ikke har en aktiv profil på Instagram. Han havde nemlig fået en dårlig vane.

Ganske vist er Elon Musk ikke aktiv på Instagram den dag i dag, men det har han været. Og det er netop derfor, at han ikke længere har en profil på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: Politiet mistænker kendt skuespiller for spirituskørsel efter alvorlig ulykke

Han var nemlig en meget populær herre, da han havde en offentlig profil på det sociale medie. Og det førte til, at han fik en masse opmærksom, som han simpelthen ikke kunne lade være med at suge til sig.

Det afslører han i podcaste Full Send Podcast, hvor han beskriver Instagram som en såkaldt ‘thirst trap’. Med dette mener han, at han blev ved med at dele billeder, fordi han nød den opmærksomhed, der fulgte med.

I podcasten fortæller han blandt andet, at han blev mødt af en stor interesse fra kvinder, hvilket medførte, at han blev ved med at tage og dele selfies.

Til sidst besluttede han sig dog for at slette sin profil på Instagram, frodi han ville have det til at stoppe.

“Jeg havde det sådan, at jeg forsøgte at få flere likes og tage flere selfies, så jeg var nødt til at stoppe,” siger han.

LÆS OGSÅ: Derfor gik Kim Kardashian og Pete Davidson fra hinanden

Han har nu en privat og hemmelig Instagram, som han kun bruger til at holde øje med andres opslag. Alt kommunikation foregår derimod på Twitter.