Elon Musk er rasende, efter hans 2-årig søn angiveligt blev udsat for fare af en ‘vanvittig stalker’.

Elon Musk hævder, at en ‘vanvittig stalker’ udsatte hans søn for fare, og nu truer rigmanden med at tage retslige skridt mod den person, der har offentliggjort, hvor han befinder sig i realtid, hvilket han mener førte til ‘angrebet’.

LÆS OGSÅ: Will Smith viser vildt vægttab: Så mange kilo har han smidt

Tesla-ejeren skrev på Twitter, at en bil, hvori hans 2-årige søn befandt sig, blev forfulgt af en ukendt person. Ikke nok med det, så skulle personen angiveligt også have blokeret køretøjet og have klatret op på motorhjelmen.

Han har også delt en video, hvor man kan se den påståede stalker. I samme video viser han også hans nummerplade frem, mens han spørger, om der er ‘nogen, der genkender denne person eller bil’.

Ifølge TMZ har han også udtalt, at der vil blive taget retslige skridt mod programmøren Jack Sweeney, som er den person, der står bag en Twitter-konto, der deler, hvor Elon Musks fly befinder sig i realtid.

Det blev gjort klart kort tid efter, at Musk indførte en ny regel på Twitter om, at alle konti, der ‘giver oplysninger om nogens lokalitet i realtid, vil blive suspenderet, da det er en sikkerhedsovertrædelse. Dette inkluderer at sende links til websteder med lokalitet i realtid’.

Musk slår dog fast, at folk har lov til at dele nogens lokation, men at det skal ske på en ‘lidt forsinket basis’, da det dermed ikke længere vil være et sikkerhedsproblem.

Sweeneys konto er efterfølgende blevet suspenderet, og mange ser det som et tegn på, at Musks løfte om ytringsfrihed er en ensrettet gade, da ‘ytringsfriheden’ ikke må ‘skade ham’.

LÆS OGSÅ: Prins Harry med voldsom afsløring om familiemøde

TMZ meddeler, at de har været i dialog med politiet i Los Angeles, der fortæller, at der er dialog mellem dem og Musks hold, men at der endnu ikke er blevet indgivet en officiel anmeldelse.