Elon Musk, siger at han nu er Twitter faldet i værdi.

Elon Musk siger, at Twitter nu er mindre end halvdelen værd af, hvad han købte det for – og, hvis man husker, så var det omkring $44 milliarder. Så ja, et STORT DYK!

Chief Twit lavede den nye værdiansættelse i en virksomhedsomfattende e-mail, han sendte til de resterende ansatte – det ifølge NYT, som siger, at det fik fingrene i en kopi.

I det interne notat siger Elon Musk, at Twitter i øjeblikket kun er $20 milliarder værd.

$24 milliarder mindre end købspris.

Selvom at tingene kan virke afgrundsdybt, fortæller Elon Musk sine medarbejdere at tingene i en perioder, risikerede at blive meget værre, efter at han tog teten.

Og forklarede, at Twitter var 4 måneder fra at købe tør for penge og gå konkurs.

I sit notat fortsætter han efter sigende at, “radikale ændringer”, han har pålagt, var nødvendige for at spare penge – inklusive massefyringer og andre omkostningsbesparende foranstaltninger (Dvs auktioner mm.)

The Times rapporterer, at Elon Musk også sagde, at Twitter skulle ses på som en “omvendt opstart”.

Times siger, at han forklarede deres nye aktiekompensationspakke. Grundlæggende vil Twitter-medarbejdere modtage aktietilskud for det holdingselskab, han brugte til at købe Twitter – “X Corporation” – som vil fungere under det nuværende estimat på $20B. 

Medarbejdere vil derefter kunne sælge og indkassere deres privatejede aktier hver sjette måned. Hans andet firma, ‘SpaceX’, handler på samme måde.

En sidste ting … tilsyneladende har Elon store forhåbninger til Twitter. Han skrev, at han mener, at fugle-appen en dag kan være så meget værd som 250 milliarder dollars værd!