Elon Musk, der for nylig købte Twitter, har besluttet, at han er nødt til at suspendere den amerikanske rapper Kanye West fra det sociale medie.

Kanye West, der i dag kalder sig Ye, har gjort sig selv bemærket på mere eller mindre uheldig vis i de seneste måneder.

LÆS OGSÅ: Will Smith taler ud om Oscars-episode: Derfor gjorde jeg det

Det har han gjort igen, og derfor kan han nu se frem til at blive suspenderet fra det sociale medie Twitter.

Det er blevet gjort klart af Elon Musk, der for nylig spendere en god slat milliarder på at købe det sociale medie, i et opslag.

Suspenderingen kommer ifølge Ritzau i kølvandet på, at en bruger havde skrevet til Elon Musk, at han skulle ‘fikse Kanye’, hvilket han svarede på.

“Jeg har gjort mit bedste. På trods af det har han igen forbrudt sig mod vores regel om opfordring til vold. Kontoen vil blive suspenderet,” lød det fra Elon Musk som svar.

Den kendte erhvervsmand kommer ikke nærmere ind på, hvad der har medført, at han har besluttet, at det rette vil være at suspendere Kanye West.

Rapperen har dog ikke gjort sin situation bedre, da han har delt et knap så flatterende billede af Elon Musk på sin Twitter-profil med følgende tekst: ‘Lad os for evigt huske dette som mit sidste tweet’.

Dette var Musk relativt hurtig til at svare på, men det tyder ikke på, at det er noget, han tager personligt. Han har nemlig blot skrevet, at ‘det er fint nok’.

Kanye West gjorde sig for nylig bemærket, da han hævdede, at hele underholdningsindustrien i USA var kontrolleret jøder.

LÆS OGSÅ: Kanye West fik indefrosset bankkonti: Skyldte enormt beløb i skat

Ikke nok med det, så har han afsløret, at han vil stille op som kandidat ved næste præsidentvalg i USA. Og til dette er han i gang med at sammensætte en stab, der allerede nu består af flere kontroversielle skikkelser.