Det er ikke nogen hemmelighed, at Elon Musk ikke har et godt forhold til sin far. Alligevel er det et chokerende interview, hans far for nylig har givet.

Da Errol Musk, der er far til Elon Musk, for nylig deltog i det australske radioprogram ‘Kyle og Jackie O’, formåede han flere gange at komme med chokerende udtalelser.

LÆS OGSÅ: Grammy-vindende skuespiller død

Bland andet gjorde han det klart, at han ikke er stolt af sin søn, der ellers har skabt banebrydende teknologi og en formue, der flere gange har givet ham titlen som verdens rigeste mand.

Ganske vist ville det være nok til at gøre interviewet bizart, men det var ikke alt, hvad Errol Musk havde at sige om sin egen søn i negative vendinger.

I interviewet endte de nemlig også med at tale om et billede af Elon Musk, der står på en yacht i Mykonos i Grækenland, som er gået viralt.

Med afsæt i dette billede, gik Errol Musk faktisk så langt, at han inddirekte bad Elon Musk om at tabe sig – og at han havde foreslået ham at tage en form for kosttilskud.

LÆS OGSÅ: Vilde beskyldninger mod Ne-Yo: Otte år med løgne og bedrag

“Elon er meget atletisk bygget, men han har spist dårligt,” siger han, og tilføjer, at han har fortalt Elon Musk, at han skal tage et kosttilskud, der kan få ham til at tabe sig.