Emily Ratajkowski, der sidste år blev skilt fra Sebastian Bear-McClard, er ikke tilfreds med, at medierne har fokus på hendes datingliv.

Efter at være blevet skilt fra Sebastian Bear-McClard sidste år, er den kendte model Emily Ratajkowski blevet spottet på date med en række fyre.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne Molly-Mae Hague med bizar afsløring: Jeg puttede den i munden

Det faktum, at hun har været på date med flere forskellige mænd, er noget, der har skabt overskrifter i flere medier verden over. Og nu har hun gjort det klart, hun mener, at det har ødelagt hendes mulighed for at gå på disse dates.

Det har hun talt ud om i et nyt afsnit af podcasten ‘HighLow’, skriver det amerikanske medie Page Six.

“Jeg har stille og roligt forsøgt at date uden at låse mig fast på noget, og det har været svært at gøre det og holde opmærksomheden på dem, jeg har set,” lyder det blandt andet fra hende i podcasten.

Hun siger også, at hun føler, at alle straks får besked om det, hvis hun har været på date med en ny fyr.

“Hver gang jeg går på en date, så ved alle det. Og så ser de andre mænd, jeg dater det, og det har været svært, fordi de så har været sådan: ‘Jeg snakkede ikke med hende i går’, og så er der billeder af mig, der spiser med en anden. Det er irriterende,” siger hun også.

Hun fortæller også, at hun har følt, at det har været svært for hende at navigere i det, da hun flere gange har været flov og har følt sig tvunget til at undskylde.

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson med vild afsløring om Jack Nicholson: Havde trekant

Hertil afslører hun også, at der faktisk har været flere tilfælde, hvor det store fokus på hendes datingliv har medført, at romancen er blevet helt ødelagt.