Der har længe været rygter om det, men nu er det blevet officielt. Modellen Emily Ratajkowski har søgt om skilsmisse fra manden Sebastian Bear-McClard.

Emily Ratajkowski har i fire år dannet par med Sebastian Bear-McClard, men nu er det endegyldigt slut. Den verdenskendte model har nemlig søgt om at blive skilt.

LÆS OGSÅ: Harry Styles joker med bizarre rygter

Det skriver flere amerikanske medier, herunder Intouchweekly.

Ifølge Intouchweekly, som har set skilsmisseansøgningen, har den 31-årige Ratajkowski afleveret sin ansøgning ved Manhattan Supreme Court i New York torsdag.

Det tyder dog ikke på, at det hele kommer til at gå glat. Ifølge Page Six er skilsmissebegæringen nemlig angivet som ‘anfægtet’ af manden.

Det kan betyde flere ting. Det kan blandt andet betyde, at Sebastian Bear-McClard ikke ønsker at blive skilt, og derfor vil kæmpe imod skilsmissen.

Det kan dog også betyde, at der er ting, der skal afklares, inden skilsmissen kan blive officiel. Som regel kræver dette, at parret må en tur i retten, for at få styr på tingene.

Parret skulle have været separeret i flere måneder, men det er først nu, at skilsmissebegæring er blevet indsendt. Angiveligt gik de hver til sit allerede i juli.

LÆS OGSÅ: Derfor tog Meghan Markle ikke med prins Harry

I denne forbindelse gik Ratajkowski også i dialog med sine advokater om en skilsmisse. Og nu ser det ud til, at de er klar til at gennemføre skilsmissen.