Emily Ratajkowski er ikke tilfreds med en datingapp, som hun har gjort brug af.

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at Emily Ratajkowski ikke længere danner par med Sebastian Bear-McClard, efter han har været hende utro.

LÆS OGSÅ: Harry og Meghan langer ud: Det er et PR-stunt

Det har medført, at hun er gået på jagt efter en ny mand eller kvinde, som hun kan kaste sin kærlighed over. Hun har nemlig meldt ud, at hun ikke vil afvise at danne par med en kvinde.

I løbet af de seneste måneder er hun blevet spottet med flere forskellige mænd, men det tyder ikke på, at hun vil slå sig ned med en af dem.

I en ny episode af podcasten ‘High Low’ fortæller den kendte model, at hun har tilmeldt sig en datingapp, hvilket er første gang nogensinde.

Hun er endt med at tilmelde sig en datingapp, til trods for, at der er flere i hendes omgangskreds, der har advaret hende om det.

Selvom hun ikke lægger skjul på, at hun er på jagt efter en ny person, hun kan dele livet og kærligheden med, at der især én ting ved denne datingapp, som hun ikke bryder sig om.

“Jeg synes, den her app er en lille smule hvid,” siger hun, og uddyber:

“Der er meget hvidt, og det føles som en meget bestemt slags mand og meget bestemt slags kvinde, så jeg tror ikke, jeg kommer til at møde mit damecrush der,” fortsætter hun ifølge SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Rapper forkæler døtre med vilde gaver

Ratajkowski nævner ikke navnet på den datingapp, hun benytter sig af, hvorfor man ikke ved, hvilken app hun omtaler.