Model og skuespiller Emily Ratajkowski har sendt en skjult sviner til sin ægtemand på det sociale medie Twitter.

I lang tid har der været rygter om, at Emily Ratajkowski er ved at blive skilt fra sin mand, Sebastian Bear-McClard. Det er dog endnu ikke noget, der er blevet bekræftet af hverken den ene eller anden part.

LÆS OGSÅ: Depp springer ud som kunstner: Tjener stort millionbeløb

Nu er det dog blevet opdaget, at Emily Ratajkowski har haft en lidt besynderlig færden på internettet, hvilket hun har været som benzin på bålet i forhold til rygterne om deres skilsmisse.

Flere medier har rapporteret, at årsagen til, at parret er midt i en skilsmisse er, at Sebastian Bear-McClard tilsyneladende mente, at der ikke blot skulle være to i deres forhold. Efter sigende har nemlig været hende utro.

Netop disse rygter er der blevet sat fut i, da det er blevet opdaget, at modellen har liket en række opslag på Twitter, der både handler om deres skilsmisse, men også mandens påståede utroskab. Det skriver Ekstra Bladet.

Blandet andet har hun liket følgende opslag på Twitter: “Kan ikke fatte, at den lille bitch var Emrata utro.”

LÆS OGSÅ: Nu joker Chris Rock om lussing fra Will Smith

Hertil skulle hun også have sendt et like i retning af dette opslag på det sociale medie: “At Emrata endelig er fri for den mand, beviser bare, at Gud faktisk findes.”