På det seneste er Emily Ratajkowski blevet spottet sammen med flere forskellige fyre – og nu har hun tilføjet endnu én til listen.

Efter Emily Ratajkowski blev skilt fra sin eksmand, Sebastian Bear-McClard, er hun blevet spottet på date med en række fyre.

LÆS OGSÅ: Kanye West gået under jorden indtil nu

Hun er blandt andet blevet spottet sammen med Pete Davidson, der også har dannet par med Kim Kardashian. Dertil er der fanget billeder af, at hun har kysset med DJ Orazio Rispo og kunstner Jack Greer.

Det ser dog ud til, at hun ikke er klar til at slå sig ned endnu, da hun er blevet spottet på date med endnu en fyr. Denne gang er der tale om komiker og skuespiller Eric André.

Ratajkowski og André blev i weekenden spottet på Sakagura, som er en kendt restaurant i New York. Det skriver Page Six.

Mediet ved tilmed, at reservationen var i Andrés navn, og at de to mødtes på den japanske restaurant kl. 20.10 lørdag aften.

Den kendte model var iført en lang frakke i læder, en sort kjole og et par sneakers, der passer til. Det viser billeder, som TMZ har fået fingrene i.

André havde valgt et outfit, der var en kende mere farverigt. Han havde iført sig en blomstret trøje med lyserøde bukser samt en sort frakke.

LÆS OGSÅ: TikTok-stjernen Bryce Hall sigtet for vold

Efter deres date, gik de sammen fra restauranten, hvorefter de gik rundt på Manhattan. Flere gange gik de endda med armene omkring hinanden, lyder det.