Teenagerpiger beskylder Sebastian Bear-McClard for voldsomme anklager.

Emily Ratajkowskis eksmand bliver beskyldt for at have groomet teenagepiger, mens han stadig var sammen med supermodellen.

Set i bakspejlet, var det vidst godt at supermodellen Emily valgte at smide sin daværende ægtemand, filmproduceren Sebastian Bear-McClard, på porten.

Ikke kun er han angiveligt blevet beskyldt for at være utro op til flere gange overfor supermodellen, men der er nu også blevet fremsat alvorlige anklager imod ham.

En omfattende artikel fra Variety fokuserer på 36-årige Sebastian Bear-McClard og hans voldsomme anklager.

I den omfattende artikel bliver filmproduceren beskyldt for at have upassende adfærd og have seksuelt krænket flere unge teenagepiger.

Variety har blandt andet talt med en af kvinderne, der i dag er 24 år gammel, men som fortæller at Sebastian Bear-McClard angiveligt kontaktede hende gennem det sociale medie Instagram, da hun blot var 17 år gammel.

Her fik Sebastian overtalt den unge kvinde til at mødes med ham, og lovede hende en mindre rolle i hans film ‘Good Time’, hvor Robert Pattinson har hovedrollen.

Ifølge den unge kvinde, fik hun at vide, at hun skulle filme en scene med ‘Batman’-stjernen, men da dukkede op på adressen, blev hun ført op på et loft, hvor der var en helt anden klar.

Kvinden nævner ikke navnet på den anden skuespiller, men fortæller, at hun fik at vide af Sebastian Bear McClard, at de to skulle filme en nøgenscene sammen.

“Jeg var målløs og rædselsslagen på samme tid,” siger kvinden til Variety og fortsætter:

“Det blev kun værre, da ham skuespilleren på et tidspunkt hviskede i mit øre, om han måtte “stikke den ind”, mens kameraerne rullede. Jeg sagde heldigvis nej.”

Hun fortæller videre, at hun på trods af den traumatiske oplevelse, efterfølgende begyndte at ses med filmproduceren Sebastian, hvor de havde sex.

Ifølge hende havde de to et forhold, på trods af hendes unge alder (17 år red.), hvilket er den seksuelle lavalder i New York.

Variety har også talt med en anden kvinde, som påstår hun var udsat for grooming, da hun var 18 år gammel.

Ifølge hende skrev Sebastian også til hende på Instagram, mens han endnu var sammen med supermodellen Emily, og lovede også den unge pige at hjælpe med at opfylde hendes drøm.

Da hun mødtes med Sebastian, viste det sig at han havde en helt anden dagorden.

“Vi kyssede, og det eskalerede, da han – uden at spørge – trængte ind i mig uden et kondom,” siger hun til mediet.

Ifølge kvinden fandt episoden sted i den lejlighed, som Sebastian Bear-McClard boede i med Emily Ratajkowski på daværende tidspunkt.

Hun påstår at hun opdagede, at Sebastian skrev lumske beskeder til en pige på kun 15 år, og da han blev konfronteret med det, så grinte han bare.