Nu fortæller skuespilleren om sin store frygt.

Inden Esben Dalgaard skulle deltage i ‘Shaolin’, var der én ting han frygtede. Men heldigvis gik det meget bedre, end den populære skuespiller nogensinde havde forestillet sig, at det ville.

Sammen med otte andre kendte danskere, deltager han i TV 2’s nye program.

“De kommer til at opleve den over 1.000 år gamle Shaolin-kultur på tætteste hold, når de over 12 dage skal træne og leve som Shaolin-masters i Dogapsa-templet i Sydkorea. Til at guide dem gennem det intense ophold er to anerkendte og højtrangerede Shaolin-masters, som løbende vil teste de medvirkende både fysisk og mentalt,” skriver TV 2 om programmet i en pressemeddelelse.

Og op til turen, var der noget Esben Dalgaard frygtede. Det afslører han overfor BILLED-BLADET.

“jeg skulle overvinde det med at sove med andre. Jeg er i virkeligheden et meget privat menneske, og jeg synes særligt, det er et meget nøgent område, når man skal lægge sig til at sove,” fortæller Esben Dalgaard.

Men heldigvis gik det meget bedre, end han havde turde håbe på. På turen endte han med at dele værelse med tv-vært Adam Duvå Hall, og de to gik godt i spænd med hinanden.

Derfor gik det også rigtig fint med at sove sammen.

 “Vi fik etableret en rigtig god relation, og det endte med, at det blev så indspist til sidst, at vi vendte os på samme tid om natten! Det viste sig at blive uproblematisk at dele værelse,” fortæller Esben Dalgaard.

Du kan se ‘Shaolin’ på TV 2 og TV 2 Play.