Nu forklare parret nærmere.

I øjeblikket nyder Morten Kjeldgaard, som vi kender fra Vild med dans, og Frederik Haun, som vi kender fra Den store bagedyst, en romantisk bryllupsrejse på Mauritius.

Parret blev gift sidste år og kan nu glæde sig til snart at blive forældre, men inden er der altså tosomhed og sol på programmet.

På Instagram kan man hos begge følge med i de lækre omgivelser på ferien.

Læs også: Jes Dorph-Petersen afslører: I dag skal det ske

Men der er tilsyneladende ét særligt spørgsmål som bliver ved med at gå igen – og det svarer de nu på.

Det sker på Frederik Hauns Instagram-profil, hvor han deler et opslag, hvori han uddyber.

Der er nemlig mange som gerne vil vide, om de to arbejder selvom de er på bryllupsrejse, og det korte svar hertil er ja.

“Arbejder I på jeres bryllupsrejse? Det korte svar er ja, det gør vi. Heldigvis er vi så privilegerede med vores job, at der både er plads til at yde og nyde på samme tid,” skriver Frederik Haun og fortsætter:

“Jeg kan sagtens forstå, at det udefra kan se knap så romantisk ud, at vi vælger at arbejde på vores bryllupsrejse, men det er livet som selvstændig, især for Morten, og netop det liv gør det muligt for os at rejse, når vi har lyst. Det vil jeg ikke bytte for noget andet, selv ikke, når jeg skal arbejde lidt imens jeg er på ferie.”

Læs også: Bemærkede du detaljen i populært TV 2-program? Nu er det bekræftet

Han uddyber også, at han mener, der hersker en gængs opfattelse af, at influencere bare kan få rejser og produkter kastet i nakken. Men han understreger at dette bestemt ikke er tilfældet.

“Bag hvert et samarbejde, jeg takker ja til, ligger der et stort stykke arbejde. Den største del af arbejdet ligger dog forud for samarbejdet. For det har krævet, at jeg dagligt har delt indhold på min profil, som har fået jer følgere til at komme, blive, og engagere jer med mit indhold, for at samarbejdet kunne blive en realitet. Dernæst kommer det reelle arbejde for det givne samarbejde, som nu, hvor jeg deler lidt fra vores bryllupsrejse med jer,” skriver han og fortæller, at det er et valg han 100% står inde for og er stolt over.

Du kan se hele opslaget herunder: