“The Kardashians”-stjernen Kourtney Kardashian har forarget fans og følgere med et billede af hendes badeværelse. Selv har hun dog svært ved at se problemet.

Det er velkendt, at realitystjernen Kourtney Kardashian lever sit bedste liv i selskab med sin ægtemand Travis Barker.

På hendes Instagram-profil, hvor over 216 millioner følgere følger med, deler den 43-årige “The Kardashians”-stjerne ofte ud af deres oplevelser.

I tirsdags delte Kourtney Kardashian dog et opslag, som ikke imponerede særlig mange af hendes følgere – tværtimod.

Fordi på trods af opslaget som er fyldt med lækre billeder, hvor bude trutmunden og numsen bliver glædeligt vist frem, så har fans bemærket én særlig detalje.

Hun har nemlig delt et foto af et badeværelse, hvor barekarret er fyldt op med rødt vand og massevis af mad placeret på både gulvet og på toilettet.

Og det er altså et kæmpe ad, hvis man spørger Instagram.

“Jeg tror, jeg skal kaste op. Det her er så fucking ulækkert. Det her er forkert gjort af dig, Kourtney. Så ulækkert,” skriver en forarget følger i kommentarsporet. 

“Ligemeget hvor godt du gør rent, så bør du aldrig spise fra gulvet. Du har lortepartikler over det hele,” skriver en anden. 

Det er dette billede, der har forarget Kourtney Kardashians mange følgere. Foto: Instagram/Kourtney Kardashian

 Foto: Instagram/Kourtney Kardashian

Det er dette billede, der har forarget Kourtney Kardashians mange følgere.

Billedet er eftersigende taget i forbindelse med en reklame til Kourtneys og Travis Barkers kampagne for plantebaserede kyllingevirksomhed, ‘Daring’.

Nyheden kom sammen med en ny teaser til serien, hvor der vil blive lovet mere drama en nogensinde set før.

Tredje sæson af “The Kardashians” har premiere den 25. maj på Disney+. Indtil da kan du streame sæson et og to på samme tjeneste.