Av av av! Kritikken hagler ned over Justin Biebers kone Hailey i Biebers eget kommentarspor på Instagram.

“Find en ny kone,” lyder opfordringen blandt andet til Justin Bieber.

Der har været mange overskrifter omkring at Selena Gomez og Hailey Bieber ikke just er perleveninder for tiden.

Hailey Biebers aktiviteter på de sociale medier, har den seneste tid sat ildebrand til rygterne om et kæmpe drama mellem de to tøser.

Tusindevis af følgere er stensikre på, at Hailey Bieber mobber Justins eks på det store mørke internet, og det har fået “Love Yourself”-sangerens fans til at fare til kommentarfeltet.

Under Justin Biebers seneste Instagram-opslag, som han postede forleden dag, og som slet ikke har noget at gøre med hverken Selena eller Hailey, bliver nu oversvømmet med kommentarer som for eksempel: “Få dig en ny kone”, “Din kone skal i terapi” og “Du har ingen børn, du kan stadigvæk nå at redde dig selv”.

Kritikken hagler ned over Hailey Bieber, som en følger beskylder for at være et rigtig dårligt eksempel for den yngre generation, når hun angiveligt mobber andre med mentale udfordringer.

Selena Gomez har tidligere været ude og fortælle, at hun har fået diagnosen bipolar.

En følger opfordrer endda Bieber til at tage en rød T-shirt på, hvis han er blevet afpresset til at indgå i ægteskabet med Hailey, mens en anden bakker op:

“Vi befriede Britney, vi kan også befi dig,” lyder det fra en fan.

Afviser rygter

I efteråret så det ud til at der var ved at komme ro på mellem Selena og Hailey efter adskillelige år med iskold luft mellem dem.

I ‘Call Her Daddy’-podcasten forsøgte Hailey Bieber benhårdt at mane alle rygter som flererede rundt omkring et uvenskab, da hun forklarede at hun respekterede Gomez.

I samme podcast afslørede hun, at hun modtog hadske beskeder fra Selenas fans, efter at hun blev forlovet med Justin Bieber, og det fik Disney-stjernen til at forsvare Hailey i en live på TikTok, hvor hun bedte sine fans om at opføre sig ordenligt.

Hele Hailey Biebers upopularitet kom sig af, at hun og Justin blev forlovet i juli 2018 blot på måneder efter, hans otte lange on/off-forhold med Selena sluttede.

Det har sat gang i masservis af spekulationer omkring, at Hailey og Justin indledte en affære, før han gjorde det endegyldigt forbi med Gomez.

Blot få uger efter Selenas TikTok-live troppede både Selena og Hailey op på den røde løber, da ‘Academy Museum of Motion Picture’ afholdte deres årlige gallafest.

Og her var der ikke noget ondt blod mellem Justins to damer.

Kritiseret for billeder

I januar var freden dog forbi igen.

I hvert fald, hvis man spørger de to damers millioner af følgere på de sociale medier.

Der blev nemlig taget paparazzi-billeder af Selena Gomez i bikini på en ferie hun var på i Mexico, dette medførte grimme kommentarer omkring hendes vægt.

På samme tidspunkt postede Hailey en video på TikTok, hvor hun, Kendall Jenner og Justine Skye mimer teksten “I’m not saying she deserves it, but I’m saying God’s timing is always right”.

Det har følgerne tolket på, og så det som et bevis på at Hailey Bieber mobber Selena.

Sidenhen er Haileys veninde Kylie Jenner også blevet beskyldt for at tage pis på Selena Gomez, efter sidstnævnte postede et billede af sig selv, midt i et uheld med stylingen af sine øjenbryn.

Kort efter perioden Kylie et billede af sig selv med teksten: “Var det her et uheld?” placeret lige over sine farvede bryn.

Efterfølgende postede hun et billede af et FaceTime-opkald med Hailey, hvor de, i mange af deres følgers optik, zoomede påfaldende meget ind på netop deres øjenbryn.

Siden det har Selena taget en pause fra internettet. Hun er simpelthen for gammel til det pis.