Den kendte influencer og realitydeltager, fortryder i skrivende stund det indgreb, som hun fik lavet for fem år siden.

I maj 2018 lagde realitystjernen Fie Laursen sig under kniven for at få lavet større bryster på privatklinikken ‘AK Nygart’.

Ovenpå nogen skrækkelige nætter deler Fie Laursen, at der endelig er lys for enden af tunellen.

Det er ikke kun selve den brystforstørrende operation, som Fie Laursen fortryder i disse dage.

Fie Laursen har tidligere åbnet op om sin egen rejse, med at få foretaget plastikoperationer i form af: brystforstørrende operation og et ‘Brazilian butt lift’, som hun dengang delte med sine mange følgere på de sociale medier.

Hun live-streamede endda sin brystoperation på nettet.

Fie Laursen deler dog ikke længere den samme glæde ved sin brystforstørrende operation.

Det skyldes ifølge hende selv, at hun lider af såkaldt ‘Breast implant illness’ som blandt andet giver symptomer som muskel- og ledsmerter.

I en Instagram-story mødte den danske pornostjernes følgere en oppustet og utilpas Fie, der i hendes video-stories fortæller om sit dårlige helbred:

“Jeg tror ikke, at jeg har været så syg i hele mit liv. Jeg har heller aldrig set så død ud. Jeg tror den bedste måde, jeg kan forklare det her på, det er, at jeg føler, at jeg dør. Det er sådan her, jeg forestiller mig, det føles at dø af en sygdom. Jeg føler, at min krop er ved at blive ædt op af et eller andet,” fortæller hun.

Men det er dog ikke kun selve operationen, som realitystjernen giver udtryk for, som hun fortryder.

Hun fortryder også nu, at hun har promoveret den brystforstørrende operation.

“Jeg er i chok over at læse, hvor mange af jer der kæmper med ‘breast implant illness’. Jeg ville ønske, at jeg personligt aldrig havde promoveret at få lavet bryster på grund af det her. Jeg tror, jeg snakker om det, fordi jeg har kæmpet med det i så mange år uden at vide det,” fortæller Fie på sin story på Instagram.

Nu advarer hun andre

Fie Laursen har dog et vigtigt budskab til alle sine mange følgere, der drømme om at få foretaget en plastikoperation af brystet.

“Jeg tænker på alle de kvinder derude, der godt kunne tænke sig at få lavet bryster, der tænker “damn”. I har det nok, ligesom jeg havde, inden jeg kendte til det her. Mit vigtigste budskab er, at I skal tænke jer om, inden I får lavet implantater. Det sker selvfølgelig ikke for alle, men det sker for rigtig mange, og jeg er en af dem. Jeg ville ønske, at jeg aldrig havde fået lavet implantater, og jeg kan slet ikke vente med at få dem ud,” afslutter hun.

Akut operation

Der er dog håb for Fie Laursens og hendes krop. På hendes Instagram-story fortæller hun også, at der er en haste operation i vente.

“Jeg tror ikke, at jeg har været så syg i hele mit liv. Jeg har heller aldrig set så død ud. Jeg tror den bedste måde, jeg kan forklare det her på, det er, at jeg føler, at jeg dør. Det er sådan her, jeg forestiller mig, det føles at dø af en sygdom. Jeg føler, at min krop er ved at blive ædt op af et eller andet,” fortæller hun.

Fie fortæller, at hun ikke kan genkende sit eget ansigt, fordi hun er så oppustet, og at hun det meste af natten har kastet op. Da hun sidder der, og ikke engang kan holde vand nede, går tankerne på, hvad kvinder er villige til at ofre i jagten på at være god nok.

“Prøv at tænk på, hvor mange unge piger, hvor mange kvinder, der kommer til at gå igennem en brystoperation, fordi de, ligesom mig, tænker, at de ikke er gode nok, som de er. Det er fuldstændig syret, at vi kan hade os selv så meget. Eller at vi kan hade noget ved os selv så meget, at vi er villige til at risikere at blive så syge.”