Fie er mor til sønnen Mateo på lidt over et år.

Både under graviditeten og efter fødslen, var hun helt klar i spyttet – hun skulle være mor til flere børn.

Godt nok brød Fie og Mateos far allerede inden Mateo kom til verden, men dette var bestemt ikke noget der betød, at Fie ikke forestillede sig at skulle have flere børn.

For nyligt er Fie blevet gift med en anden mand, men det betyder altså ikke, at der søskende på vej til Mateo. Tværtimod.

Det fortæller hun i en story på sin private Instagram-profil.

“Jeg har altid tænkt, at jeg ville have en masse børn, indtil jeg fik min førstefødte. Det er en blanding af, at jeg ikke vil have, at han skal føle sig udeladt, eller at han har mistet os, samtidig med at jeg ikke rigtig vil gennemgå det hele igen. Min søn har brug for en sund mor og alt min kærlighed og opmærksomhed mere, end han har brug for søskende,” lyder det.

Hun tilføjer også, at hun synes graviditet og fødsel er hårdt kvindekroppen og det mentale helbred. Derfor har hun ikke lyst til at gøre det igen.

Dog er Fie afklaret med, hvad der skal ske, hvis hun alligevel bliver gravid.

“Men hvis gud har andre planer, så vil jeg altid omfavne det og beholde den lille engel, men jeg vil formentlig aldrig vælge at blive gravid igen. Og det er okay. Samfundet kan ikke presse mig med, at et barn har brug for søskende,” afslutter hun.