Nu fortæller Nadine Østby Haijar om et smart lille trick, som lettede turen en lille smule.

Når det kommer til at pakke til det udfordrende TV 2-program ‘Først til verdens ende’, er der mere end bare bekvemmelighed på spil. Deltagerne Nadine Østby Hajjar og hendes studieveninde Emilie Thygesen erfarede, at praktisk tænkning er essentielt.

De to kvinder udgør i denne sæson ‘Rødt hold’ i programmet, hvor de kæmper om at nå først fra Japans hovedstad, Tokyo, og hele 14.000 kilometer sydpå til kontinentets modsatte ende, hvor målstregen venter på Bali i Indonesien.

Nadine og Emilie fra Rødt hold i Hanoi i Vietnam i ‘Først til verdens ende’. Foto: Nicolaj Niebuhr Demant / Strong Productions / TV 2

Læs også: Forfatterne bag ‘Badehotellet’ afslører: Det er seriens hovedperson

Nadine indså hurtigt under rejsen, at hendes pakkestrategi ikke var optimal. “Jeg går meget i joggingtøj, og det bliver ikke så hurtigt tørt, når man har vasket det i hånden,” forklarer hun, hvilket ofte resulterede i, at hun måtte pakke tøjet halvfugtigt. Hun fandt også på at efterlade tøj på forskellige checkpoints undervejs, hvilket endte med at være en smart finte.

Det fortæller hun til HER & NU.

Det viste sig nemlig, at det efterladte tøj ikke forblev på checkpoints.

Læs også: Sussi i problemer: Nu er det sket igen

“Vi fandt ud af, at produktionen tog tøjet med videre,” bemærker Emilie. Dette viste sig at være en hjælp, da Nadine flere gange under rejsen blev genforenet med glemte genstande.

Derfor viste den metode sig at være meget effektiv, da hun dermed ikke selv skulle fragte alt det våde tøj.

Du kan se ‘Først til verdens ende’ på TV 2 mandag kl. 20.00 og på TV 2 Play.