Nu har forældrene reageret efter den seneste nyhed.

Julia Wendell, den polske pige, der hævdede, at hun var Madeleine McCann, har fået meget opmærksomhed i medierne, da der var flere ligheder mellem de to.

Det er kort tid siden, at svarene på flere DNA-tests viste, at hun ikke var Madeleine McCann, da det viste sig, at hun ikke havde britisk blod i årerne.

I kølvandet på resultaterne har forældrene til Madeleine McCann, Kate og Gerry McCann, udsendt en erklæring

“Der er ikke noget at rapportere på på nuværende tidspunkt. Hvis og når der er, vil det komme fra Metropolitan Police”, lød erklæringen fra Kate og Gerrys repræsentanter.

Forældrene mistede deres lille pige, da de var på ferie i Portugal i 2007, og siden det er der ikke nogen, der har set noget til hende.

Af den grund brød Julia Wendell naturligvis overskrifter, da hun kom ud af det blå og påstod, at hun kunne være den forsvundne britiske pige.

På trods af mange udseendemæssige ligheder blev det tidligere på ugen konstateret af Julia Wendells talsperson, Dr. Fia Johansson, at den polske pige ikke har britisk DNA.

Den lange sag har altså endelig fået en afslutning. Men de holder stadig øjne og øre åbne:

“Familien tager ingen chancer, de er villige til at se på alle spor. Det er vigtigt, de ser på alle faktorerne, for pigen ligner Madeleine meget. Det er der ingen tvivl om”, udtaler en kilde tæt på forældrene.