Kendisparets fond, ‘My Foundation’ har været under afvikling siden december måned.

Og på trods af at de ikke har tilladelse til at indsamle – så modtager fonden stadigvæk penge. Men hvor ender pengene så?

Remee og Mathilde Gøhler gik fra hinanden i juni 2022.

Remee Sigvardt Jackman og Mathilde Gøhler ønsker at forbedre tilværelsen for dem, der har det allerværst, og de er ivrige efter at gøre en forskel.

Desværre har de tilsyneladende ikke styr på de nødvendige tilladelser, og deres fondsindsamling kan dermed være i strid med reglerne. Dette betyder, at de risikerer at de donerede penge, som er ulovligt indsamlet, og at pengene i værste fald kan ende i de forkerte hænder.

Efter at have indhentet aktindsigt fra Indsamlingsnævnet vedrørende kendisfondet ‘My Foundation’, kan SE og HØR nu afsløre, at fonden har befundet sig i en likvidationsproces siden 1. december sidste år. Dette indebærer, at fonden er ved at blive afviklet.

“Komitéen My Foundation eller Fonden My Foundation har på nuværende tidspunkt ikke en tilladelse til at foretage indsamling,” står der blandt andet i svaret fra nævnet.

Hverken Remee eller Gøhler har ville svare på spørgsmål med sagen trods af utallige henvendelser.

Hvorfor kendisparret stadig holder muligheden åben for donationer, selvom de ikke længere har tilladelse til at modtage dem, er stadig uklart.

Selvom fonden ikke længere har tilladelse til at modtage donationer, er det stadig muligt at donere på fondens hjemmeside, hvor doneringsknappen stadig er aktiv.

Fonden har også et aktivt MobilePay-nummer, hvor det er muligt at overføre vilkårlige beløb direkte fra ens bankkonto til fonden.

Det store MEN er dog at når en fond er under likvidation, så behøver fonden ikke længere at dokumentere, hvor pengene ender henne, hvis den fortsat modtager penge.

Og det er måske meget godt for de to tidligere indehavere af fonden, som førhen har brugt fonden til at udbetale en god løn.

I løbet af regnskabsåret 2020 blev der udbetalt en løn på 324.450 kroner til fondens eneste ansatte.

Det er uklart, hvem der modtog lønnen, da det enten kan have været Remee, Gøhler eller en tredjepart. Ifølge CVR-registret forlod både Remee og Gøhler officielt fonden den 15. februar i år.