Youtuberen skal prøve sig selv af i en helt ny rolle, som han selv er overrasket over at have sagt ja til.

I mere end 10 år har Rasmus Brohave lavet YouTube videoer, hvilket han har meget stor succes med. Ja, han lever sågar af det.

Rasmus er således en af de helt store influencers i Danmark med 292.000 følgere på Instagram og 284.000 abonnenter på YouTube.

Selvom karrieren kører, så har Rasmus netop kastet sig ud i et helt nyt projekt rent jobmæssigt.

Han skal nemlig medvirke i ‘Askepot The Musical’, som torsdag blev præsenteret. Rasmus skal spille en dobbeltrolle som kammertjeneren og en fyr ved navn Andreas.

Selvom det er helt nyt for Rasmus at skulle spille skuespil, så vil han være omgivet af erfarne navne som Caroline Henderson og Stig Rossen.

Hovedpersonen selv er også meget overrasket over det nye job. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

– Jeg er selv i chok over, hvad jeg har sagt ja til. Da de ringede, troede jeg først, det var en joke, men vi snakkede det igennem, og jeg kom frem til, at vi skulle prøve at give det et skud. Men det er noget, jeg ikke har prøvet før, så det er enormt angstprovokerende at have sagt ja, siger han til Ekstra Bladet.

Bag scenen er der også store navne på spil, da Rasmus Seebach og Ankerstjerne skal stå for at skrive sange til musicalen. De to har tidligere lavet sange sammen med stor succes.

Her kan sange som ‘Millionær’ og ‘1000 år’ nævnes.

‘Askepot The Musical’ har premiere i marts 2024, men billetsalget starter allerede på mandag. 

Musicalen vil blandt andet kunne ses i Tivoli i København og Aalborg Kongres & Kultur Center.