“Ingen af os havde kunnet forudse, hvor vild en rejse det har været og stadig er,” lyder det fra parret.

Frederik Haun er kendt fra DR-programmet ‘Den store bagedyst’ og Morten Kjeldgaard er kendt fra ‘Vild med dans’, som hvert efterår sendes på TV 2.

Privat danner de to par og blev gift sidste år.

På Instagram deler Frederik Haun nu et opslag, hvor parret helt ærligt fortæller om rejsen og håbet om at blive forældre.

“Vi har rejst til den anden side af kloden, 9.000 km væk, for at begive os ud på fertilitetsrejsen i håbet om at få børn,” lyder det i opslaget som fortsætter:

“Vi har været i gang i lidt over et år nu, og ingen af os havde kunnet forudse, hvor vild en rejse det har været og stadig er – alle de følelser, der konstant er på spil, både de gode og de dårlige.”

I opslaget beskriver parret at rejsen indtil videre har været fyldt med både håb, glæde, skuffelse og frustrationer. Men de beskriver også, at den svære tid har bragt dem endnu tættere sammen. De slår også fast, at de står stærkt sammen og holder fast i håbet om, at de en dag bliver forældre sammen.

Parret beskriver også, at de aldrig havde forestillet sig, at det ville blive så svært.

“Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at det skulle være så svært for to mænd at stifte familie. Den danske lovgivning har været en betydelig udfordring for vores drøm og har kastet mange frustrationer af sig. Vi er blevet konfronteret med spørgsmål om forældreskab, juridisk anerkendelse og social accept, som andre ikke behøver at tænke på på samme måde. Det er en rejse, der kræver styrke, tålmodighed og en urokkelig tro på vores ret til at være forældre,” lyder det.

I opslaget skriver parret også, at de ikke giver op på trods af udfordringerne.

Du kan se hele opslaget herunder: