Nye billeder på Instagram efterlader Kylie Jenners fans henrykte. Billederne viser kendissen i en smart, gylden bikini. Se billederne længere ned i artiklen.

Er Kylie Jenner den helt perfekte pinup-pige? Det er der i hvert fald en del, der tyder på, hvis man kigger nærmere på hendes Instagram-profil. Der spares ikke på lækre billeder af hende.

Kylie Jenner viser på et nyt billede sig selv næsten helt nøgen. Her bærer hun en hudtæt guldbikini, der kun dækker hendes velformede kurver. Det levner ikke meget til fantasien.

Billedet er blevet taget i haven ved Kylies hjem, der er vurderet til 36,5 millioner dollars. Det afslørende billede fik næsten tre millioner likes bare ti timer efter, det var blevet offentliggjort.

På billedet ser man Kylie posere forførende på en hvid solstol, der er opsat kun få skridt fra hendes pool.

Influencerens fantastiske udseende skyldes sandsynligvis hendes stramme træningsprogram. Efter fødslen af hendes søn Aire, der nu er ét år, i februar 2022 satte Kylie sig for at tabe over 20 kilo.

Sammen med sin tidligere partner Travis Scott (31) har modellen sønnen Aire og datteren Stormi på fem år.

Et kig på Kylies Instagram-side viser desuden, at hun stadig har travlt med at tjene penge.

Få timer før hendes bikinibillede postede den 25-årige en række billeder for at promovere den første serie af mascara fra hendes kosmetikmærke Kylie Cosmetics.

Se billederne her…

Dette billede fra Jenners Instagram-profil kan ses ved at klikke på linket ovenover.