George Clooney havde ellers været en ungkarl i mange år. Det ændrede sig dog, da han mødte Amal Clooney. De blev gift og fik tvillinger. Dog har Amal meldt ud, at hun helst ikke have, at han er alene med døtrene af en helt særlig grund.

Kærligheden mellem George og Amal

Parret mødte hinanden til en sammenkomst, som en af hans venner havde arrangeret. Han behøvede derfor ikke “jage” hende, i stedet kom hun til ham.

Egentlig havde han ikke planlagt at ville være far. For som han sagde: “Jeg har altid vidst, at faderskab ikke var noget for mig. At opdrage børn er et enormt engagement og skal være din topprioritet. For mig er mit arbejde min højeste prioritet. Det er derfor, jeg aldrig bliver gift igen.” Det sagde han i 2011, og altså kun indtil han mødte Amal, som han giftede sig med i 2014.

Ville dele deres lykke

Parret holdt rigtig meget af hinanden. Derfor var det heller ikke en svær beslutning, da Amal spurgte ham, om ikke de skulle have børn. På under et minut svarede George, at det var han klar på.

I 2016 blev Amal så gravid med George i en alder af 56 år. Til at starte med troede han, det blot var et enkelt barn, men under en ultralydsscanning opdagede han så, at det var tvillinger: “Jeg tænkte ved mig selv: ‘En fantastisk lille dreng’. Og så sagde de: ‘Og den anden er en pige.'”

Hans overraskelse blev dog hurtigt afløst en en intens glæde over at kunne dele sin kærlighed med to babyer.

Amal tør næsten ikke overlade tvillingerne til ham

I dag er George 60 år gammel og er ved at lære at være far. Han er lykkelig over det, men mener dog ikke, at det er den idéelle alder at lære at være far i.

Dog gør han det bedste, som han kan. Og han elsker tydeligvis rollen som far. Særligt en del af arbejdet holder han af: nemlig at lære dem at lave pranks. Det indrømmer han blankt og fortæller om sin kone, at: “Det værste, hun kan gøre, er at lade mig være alene med dem i lang tid sammen med dem, fordi de ting, de lærer, er bare forfærdelige.”