Nu har han (måske) fundet kærligheden igen.


I den nyeste sæson af “Gift ved første blik” på DR, blev Martin Dirch Brodersen gift med Pernille Mikkelsen ved deres første møde. Parrets forhold var dog præget af både højdepunkter og udfordringer, særligt under deres bryllupsrejse, hvor de stødte på de første vanskeligheder.

Til trods for at de formåede at finde tilbage på rette spor efter nogle skænderier, endte de med at gå fra hinanden.

Selvom Martin Dirch Brodersen ikke fandt varig kærlighed i tv-programmet, ser det ud til, at han nu har fundet lykken igen.

HER & NU rapporterer, at han er begyndt at se Malou Petersen, som tidligere har deltaget i “Robinson Ekspeditionen” i 2016.

Læs også: Morten Kjeldgaard forlader ‘Vild med dans’: Det har overrasket ham

Det var under Reality Awards i år, at de to først stødte på hinanden, hvor Malou Petersen bevidst søgte ud efter Martin Dirch Brodersen.

Siden da har de holdt kontakten, set hinanden flere gange, men de er endnu ikke officielt blevet et par.

“Malou er meget afslappet og tager tingene i sit eget tempo. Vi dater, men er ikke officielt kærester – endnu. Vi er begge åbne over for, at det kunne udvikle sig, men vi skynder os ikke, da der ikke er nogen grund til at haste,” siger han til bladet.

Til trods for en aldersforskel på 13 år mellem Martin Dirch Brodersen og Malou Petersen, deler de mange interesser og nyder at overraske hinanden.