Under lørdagens opsætning af musicalen om storfilmen ‘Grease’ med John Travolta i hovedrollen, gik det galt for danseren Silas Holst, som i musicalen spiller netop John Travoltas rolle som Danny.

Silas blev nemlig skadet med en fibersprængning, og er nu sygemeldt på ubestemt tid.

“Silas fik en fibersprængning lørdag aften under finalenummeret på ‘Grease The Musical’. Det har holdt ham ude af forestillingen siden da,” oplyser forestillingens producent, Jesper Winge Leisner fra One and Only Musicals, til B.T.

I stedet bliver Danny nu spillet af Christian Collenburg, der normalt spiller T-Birds-medlemmet Doody, og det har nu skabt en større rokade blandt skuespillerne i musicalen.

Jesper Winge Leisner er godt klar over, at Silas’ sygemelding er et stort tab for musicalen.

Alligevel lover han, at man fra produktionens side gør sit ypperste for ikke at skuffe publikum – også dem, som havde glædet sig til at se den mangeårige ‘Vild med dans’-deltager på scenen.

“Han kører hårdt på med genoptræning, og det forventes, at han allerede er tilbage én af de nærmeste dage – allersenest når opsætningen skal til Jylland i næste uge,” siger han.

‘Grease The Musical’ spiller i Falkoner Salen på Frederiksberg frem til søndag den 9. april. Herefter rykker forestillingen til Holstebro, hvor første spilledag er den 12. april.

Man må ikke håbe, at Silas’ skade er alt for alvorlig, for han et travlt år i vente. Foruden rollen i ‘Grease The Musical’, så skal han blandt andet også medvirke i blandt andet ‘Dirty Dancing’