Amber Heard har ikke planer om at give op uden kamp, Derfor har hun valgt at anke sin dom.

Fredag mødtes advokaterne for henholdsvis Amber Heard og Johnny Depp fredag med dommeren Penney Azcarate. Det var dog ikke med henblik på at lukke sagen officielt.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne risikerer op til 15 års fængsel

Derimod blev det af Amber Heards advokater forklaret, at hun har planer om at anke sin dom, som hun blev ramt af den 1. juni, efter en retssag, der havde varet i seks uger.

“Man beder ikke om at blive benådet, hvis man er uskyldig. Og du afviser ikke at anke, hvis du ved, at du har ret,” lød det fra en talsmand for Heard til mediet Los Angeles Times.

Ifølge Deadline blev det af dommer Penney Azcarate gjort klart for Amber Heards advokat Elaine Bredehoft, at hun ikke kan få lov til at anke uden videre.

Derimod er det et krav, at hun betaler 8,35 millioner dollars og en årlig rent på hele seks procent, hvis hun skal have lov til at anke sagen.

Tidligere er det blevet gjort klart af Heards advokat, at hun ikke er i stand til at betale den sum, hun er blevet pålagt at betale.

LÆS OGSÅ: J.K. Rowling fuppet af russere

Ifølge Deadline har dette nu også sået tvivl om, hvorvidt hun kan få lov til at anke sagen, da dommeren har stillet et krav om, at beløbet bliver betalt, før hun formelt kan få lov til at anke sagen.