“Go’ Aften Live”-værtinden Petra Nagel glæder sig til at byde sit tredje barn med forloveden Asbjørn Munk velkommen. Den 38-årige TV-værtinde har altid drømt om en stor familie, og snart vil Pelle og Rosa få endnu en lillebror eller lillesøster.

Petra Nagel og Asbjørn Munk ser frem til at udvide deres familie, men nu afslører TV-værtinden, at graviditeten faktisk kom som en overraskelse. Graviditeten var ikke planlagt, men eftersom Petra Nagel snart runder 39 år, valgte parret at fortsætte med graviditeten. Det fortæller hun til Billed-Bladet.

Petra Nagel er taknemmelig for at kunne blive gravid og nyder forløbet. Hun er kommet forbi de første tre måneder og oplever nu, at kvalmen er aftagende.

Lukkede folk ind i deres hjem

I den seneste tid har Petra Nagel og Asbjørn Munk budt seerne indenfor i deres hjem gennem TV-programmet “Petra slukker for strømmen”. Det er ikke første gang, at TV-værtinden giver indblik i sit privatliv, da seerne også tidligere har fulgt hendes datingliv og graviditeten med hendes første barn.

Petra Nagel og Asbjørn Munk mødtes på en bar, og siden da har de to delt livets op- og nedture sammen. Nu glæder parret sig til, at de kan byde deres tredje barn velkommen indenfor et lille halvt års tid.