På søndag skal hun afsted.

TV 2’s Ida Wohlert ser frem til en eventyrlig rejse langt fra Danmarks grænser sammen med sin ægtefælle.

Med stor forventning ser Ida Wohlert frem til en rejse til det eksotiske Zimbabwe.

“På søndag drager jeg og min mand til Zimbabwe, hvilket jeg ser meget frem til,” delte Ida Wohlert med BILLED-BLADET under TVPRISEN, og tilføjede:

“Det bliver min første gang i Afrika, så vi er begge meget begejstrede!”

Læs også: Det bankede på døren hos Christian Degn: Du gætter aldrig hvem der kom forbi

Go’morgen Danmark”-værtinden, der er 46 år, og hendes ægtemand, Kasper Fredshavn, har valgt at tage afsted uden deres to sønner.

Rejsen bliver uden børn, men vi skal være sammen med nogle venner, da det drejer sig om en fødselsdagsfest, forklarede Ida Wohlert og fortsatte med et smil:

Den populære tv-vært fortæller, at de på turen skal fejre en venindes 50 års fødselsdag og på safari.

Ida Wohlert har en lang karriere på tv bag sig.

Hun har en baggrund som journalist, hvor hun har arbejdet for Bastard Film, Freeport Film og Sand TV, før hun tog rollen som upliner og journalist på Go’ Morgen Danmark.

I juni 2005 skiftede hun til TV 2 Nyhedernes Københavns-redaktion som reporter. Senere blev hun en del af TV 2 NEWS som studievært, en stilling hun forlod i sommeren 2009 for at vende tilbage til Go’morgen Danmark som tv-vært.

Mellem september og marts tog hun en pause fra morgen-tv for at producere en ny sæson af Klamphuggerne på TV2, som havde premiere den 24. marts 2011. Den 1. april 2011 genoptog hun sit arbejde på Go’ Morgen Danmark.