Nu har Jes Dorph-Petersen scoret sig et nyt job.

Efter en udfordrende tid i kølvandet på MeToo-bevægelsen, har den kendte tv-vært Jes Dorph-Pedersen fundet en ny vej i mediebranchen. Den 64-årige journalist, tidligere kendt fra sit fodboldmagasin på DK4, begynder nu et nyt kapitel som klummeskribent for Avisen.dk. Et vigtigt skridt i Jes Dorph-Pedersens fortsatte karriere inden for medieverdenen, efter at han har oplevet vanskeligheder med at finde arbejde som følge af hans involvering i en MeToo-sag. Det fortæller Avisen Danmark.

Jes Dorph-Pedersen har delt sin entusiasme over denne nye mulighed med Ekstra Bladet og forklarer, hvordan Avisen.dk’s chefredaktør, Per Kuskner, tog initiativet til at kontakte ham. “Det var en no brainer. Jeg blev pisseglad for, at han spurgte mig,” siger Jes Dorph-Pedersen. Han indrømmer dog, at han kom ud på den tabende side af lønforhandlingerne, men var alligevel ivrig efter at påtage sig denne nye stilling.

Jes Dorph-Pedersens kamp for at genopbygge sin karriere efter at have været midtpunkt i en MeToo-sag, der kom til offentlighedens kendskab gennem dokumentaren “MeToo: Sexisme bag skærmen” har været et langt, sejt træk. Anklagerne fra to tidligere TV 2-medarbejdere førte til, at Jes Dorph-Pedersen mistede sit job hos Nordisk Film, og han har siden oplevet flere tilbageslag, inklusiv lukningen af eget mediefirma og aflyste projekter.

Jes Dorph-Pedersen har siden taget retslige skridt mod en af advokaterne fra det advokatkontor, der gennemførte undersøgelsen, som førte til hans fyring. Her har han anklaget advokaten for at have undertrykt vigtige oplysninger og krævet 1,6 millioner kroner i erstatning. Sagen forventes behandlet i Østre Landsret.