Det er ikke helt en dans på røde roser, for den tidligere realitydeltager Sarah Tiedt at være gravid.

I hvert fald er hun ikke lykkelig for den vægtøgning, der følger med graviditet.

Der er ikke længe til at realityparret Sarah Tiedt og Türker Alici udvider deres lille familie.

I april måned bliver de parret nemlig forældre for første gang, når deres lille datter melder sin ankomst til verdenen.

Undervejs i graviditeten har Sarah taget sine mere end 205.000 følgere på det sociale medie Instagram, med på sin rejse, på godt og ondt.

Og det gør sig også gældende i det nyeste opslag den tidligere paradiso deltager, som sætter ord på sine frustrationer over den stigende vægt, hun har fået ifølge med sin graviditet:

“Det absolut sværeste for mig i denne graviditet er vægten. Jeg har her ved slutspurt opsamlet enormt meget væske i kroppen,” lyder det fra Sarah Tiedt i begyndelsen af sit ærlige opslag på det sociale medie.

“T (kæresten Türker, red.) har fanget mig på toilettet grædende over min vægt med ordene “jeg er blevet så stor”, “jeg kan ikke passe noget mere”, “min ryg, mine arme, mit ansigt” osv., osv. Ord man aldrig troede, man skulle stå og kigge sig selv i spejlet og sige med tårer trillende ned af kinderne,” forklarer realitypersonligheden videre og tilføjer, at hun udmærket er med på, at det er ganske normalt, at kroppen forandrer sig, når man er gravid.

Tidligere i Sarah Tiedts graviditet troede realitypersonligheden at hun havde tabt sig en smule.

Det viste det sig dog hurtigt, at hendes badevægt var i stykker, fordi efter en tur hos lægen, blev det i begyndelsen af januar, slået fast at hun havde taget ni kilo på.

I det nyeste Instagram-opslag forklarer Sarah nu, at hun “på kort tid er gået fra 64 kilo til 78 kilo”.

I to år har realityparret forsøgt at blive gravide og nåede i denne periode og et tragisk tab af miste deres ufødte barn.

Noget som selvsagt har medført en stor sorg.

Se hele Sarah Tiedts Instagram-opslag nedenfor: