Nu er det tæt på, at Gustav endelig kan løfte sløret for sit længe ventede comeback.

Gustav Salinas har længe teaset danskerne for, at der er noget nyt under opsejling.

Men nu ser det ud til, at hans comeback er tættere på, end man lige skulle regne med.

“Et nyt eventyr starter på mandag,” skriver han i dag på sin Instagram story.

Realitystjernen har ikke lavet reality-tv i syv år, men det tyder på, at mandag er dagen, hvor Gustav Salinas bryder den lange tørke periode.

“Jeg har utrolig mange sommerfugle i maven. Både fordi det er noget, jeg ikke har gjort mig i i mange år. Men også fordi det er på tide, at jeg laver et comeback,W skriver Gustav igår i et opslag på Instagram.

Gustav Salinas har adskillelige ikoniske reality-programmer på sit CV.

‘For lækker til love’, ‘Divaer i junglen’, ‘Dagens mand’, ‘Fangerne på fortet’ og ‘Gustav og Linse på udebane’ er bare et udpluk af hans deltagelse i tv-programmer.

Og nu tyder det på, at det kommende projekt kommer til at tage sin tid at lave.

” I dag vil jeg nyde min dejlige familie i fulde drag. For på mandag rejser jeg væk. Jeg kan desværre ikke afsløre, hvad der skal ske endnu. Men jeg kommer til at skulle undvære min elskede familie i noget tid,” skriver han yderligere i opslaget til et billede af kæresten Niels “Mulle” og hunden Bella.

Hvad det helt præcist er, at Gustav skal lave, holder han dog stadigvæk tæt på kroppen, men mon ikke at mandag er dagen, hvor vi alle finder ud af, hvordan reality-legenden vil indtage danskernes skærm igen.