Man må betale en høj pris, for at leve livet i spotlightet.

Livet som reality-stjernen kom med en pris.

Gustav Salinas har altid været klar over, at han var nødt til at skille sig ud, hvis han ville skabe sig en karriere på tv.

Af den årsag anskaffede han sig blandt andet dyre Burberry-skjorter og blandede soya i hans Nivea-creme, da han i 2008 for første gang medvirkede i programmet ‘Dagens mand’.

Derudover er han også kendt for sin ekstravagante brune kulør. Dette gjorde at han blev bemærket, men alt dette kommer også med en pris at betale.

Han oplevede som ung at blive spyttet på, jagtet og overfaldet flere gange.

“Jeg blev kendt på at dyrke min seksualitet, og jeg gjorde det med lyserødt tøj og fjer, og ved at være “fabulous” og for meget.”

Det fortæller han i et interview med Elle.

“Jeg kunne jo ikke blive ved med at spille dum på tv resten af mit liv”.

Men det var ifølge realitystjernen lettere sagt end gjort, da et image som realitystjerne ikke harmonerede med at blive en seriøs fitness-coach.

“Jeg endte med at leje mig ind i et fitnesscenter ude i Valby, hvor der kom en masse pumpede rockere, men jeg fik min lille biks op at køre, og i dag har jeg en fitness-forretning med ansatte, som jeg har ansvaret for.”

Det hele startede med at han mødte Realitystjernen Susan K på Cozy som 18-årig i København. Hun forklarede Gustav, at der var et program kaldet ‘Dagens Mand’, hvor der manglede deltagere og at han havde potentiale til at blive kendt.

Gustav Salinas blev efterfølgende til en vaskeægte reality-stjerne og medvirkende i en masse underholdnings-programmer.

“Jeg har set mange i branchen tage alt for mange stoffer og bruge deres penge på alt muligt crap”.