Der har været rygter om det i mange år, men det er ikke blevet kommenteret før. Nu slår Hailey Bieber dog fast, at der ikke er hold i rygterne.

I mange år har der været rygter om, at Hailey Bieber, der i dag danner par og gift med stjernen Justin Bieber, skulle have stjålet ham fra hans ekskæreste.

LÆS OGSÅ: Kendt filmskaber hylder Harry og Meghan

Og det er ikke hvem som helst, der er hans ekskæreste. Det er nemlig den kendte sanger og skuespiller Selena Gomez.

Gomez og Bieber var kærester flere gange, men til sidst gik de endegyldigt fra hinanden. Siden da er der flere spekuleret i, om det var Hailey Bieber, der dengang hed Hailey Baldwin, der var skyld i det.

Det er ikke noget, som hun tidligere har talt om, men ifølge mediet ET har hun valgt at åbne op om emnet i et afsnit af den populære podcast ‘Call Her Daddy’.

Her slår hun nemlig fast, at hun ikke har stjålet ham fra Selena Gomez, og hun ikke ‘var sammen med ham’, mens han var i et forhold.

“Jeg kan sige en gang for alle: Jeg var aldrig sammen med ham, mens han var i et forhold med nogen. Og sådan er det,” lyder det fra Hailey Bieber.

LÆS OGSÅ: Coolio er død

Og det virker bestemt som om, at hun er træt, at disse rygter har floreret i flere år. Derfor har hun nu besluttet sig for, at hun vil mane dem til jorden én gang for alle.