Hailey Beiber, der er gift med sangstjernen Justin Bieber, er havnet i problemer. Hun er nemlig blevet trukket i retten.

Hailey Beiber lancere for nylig sin egen hudplejeserie. Allerede nu er der dog problemer med den nye hudplejeserie.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne og tidligere model sætter sine ‘jader’ til salg for svimlende beløb

Den 25-årige Hailey Bieber er nemlig blevet trukket en tur i retten, da hun er blevet sagsøgt for at have krænket et varemærket, som et modebrand af samme navn besidder. Det skriver TMZ.

De hæver desuden, at Hailey Bieber og co. tidligere har forsøgt at købe Rhode-varemærket, men Purna Khatau og Phoebe Vickers, der ejer det, har ikke være interesserede i at sælge.

Khatau og Vickers står bag Rhode NYC, der blev grundlagt tilbage i 2013. De hæver desuden, at Rhode-logoet minder rigtig om deres.

De mener, at det er Haileys berømthed, der har gjort, at hendes firma allerede har taget fart. Hertil mener de også, at der har været en del hjælp at hente ved, at Justin Bieber har promoveret virksomheden til sine 243 millioner følgere på Instagram.

Ejerne påstår også, at de allerede har oplevet problemet på nettet, hvor folk bl.a. har tagget Haileys virksomhed ved en fejl i stedet for deres. Dette mener de er et bevis på, at der tydeligvis er forvirring blandt forbrugerne.

De vil derfor have rettens ord for, at Haileys firma skal stoppe med at bruge Rhode-navnet, og i stedet finde på noget andet, for at undgå yderligere forvirring og skade på deres brand.

LÆS OGSÅ: Kanye West er suspenderet fra Instagram

En kilde, der står Hailey Bieber nær, har fortalt TMZ, at Bieber ejer varemærket for hudpleje, men den anden Rhode-virksomhed ejer varemærket for tøj. Kilden har også sagt, at Haileys juridiske navn er Hailey Rhode Bieber.