Det er meget sjældent, at Halle Berry deler nogle billeder af sine børn, men for nyligt gjorde hun en undtagelse i anledningen af sin datters 15-års fødselsdag.

Den populære amerikanske skuespiller delte tre billeder af sin datter Nahla på Instagram. Det gjorde hun fordi datteren fyldt 15 år.

De tre billeder inkluderede et sort-hvidt billede af Berry og Nahla, der krammer og griner. Fotoet, der er flere år gammelt er blevet placeret i en billedramme, der have fået påskrevet sætningen “Elsker dig mere.”

Til billederne havde Halle Berry skrevet: 

“En af de største gaver, universet har givet mig, er min datter, Nahla. Hun er solen, der aldrig falmer og månen, der aldrig aftager! Vær med til at ønske hende tillykke med 15 års fødselsdag i dag! Jeg elsker dig søde engel”

Nahlas far er Halle Berrys tidligere partner, Gabriel Aubry.

Udover Nahla, er Halle Berry også mor til 9-årige Maceo, som hun har fået sammen med eksmanden Olivier Martinez. 

Berry delte senest et billede af Maceo i 2021, da han fyldte otte år. Det hører derfor til sjældenhederne, at Halle Berry deler billeder af sine børn.

Halle Berry har tidligere forklaret, at hun gerne vil undgå at vise sine børns ansigter på sociale medier for at beskytte deres privatliv. 

“Jeg kæmpede virkelig hårdt for at beskytte deres privatliv, og jeg vil bare have, at de skal have deres liv og få det til at være deres,” fortalte skuespilleren til TODAY i maj 2019. “Jeg vil bare ikke plastre dem over hele internettet. Det føles bare ikke rigtigt for mig. Det bliver deres liv, når de bliver store, og de kan selv vælge, hvornår der starter.”