Elon Musk kan nu se frem til at skulle i retten. Den amerikanske rigmand er nemlig blevet sagsøgt af Twitter.

Selskabet af det sociale medie Twitter har holdt sit løfte om at sagsøge Elon Musk, fordi han har trukket sit løfte om at købe platformen tilbage.

LÆS OGSÅ: Stjerne åbner op: Vil have børn

Nu er de blevet trætte af den amerikanske rigmand, der endnu ikke har gennemført handlen. Det har ført til, at de har sagsøgt ham, og nu vil have en dommers ord for, at handlen skal fortsætte som aftalt.

I søgsmålet hævder Twitter, at det er tydeligt, at Tesla-ejeren udelukkende har valgt at trække sig fra handlen, fordi aktiemarkedet har fået en ordentlig tur, efter at aftalen om en købspris på 44 milliarder dollars blev indgået.

Virksomheden hævder desuden, at det reducerede Musks formue med 100 milliarder dollars. Ligeledes reducerede det også Twitters værdi, hvilket fik hans købstilbud til at befinde sig endnu mere over virksomhedens markedsværdi.

Twitter slår også fast, at de ikke mener, at der er hold i Elon Musks argument om, at platformen skulle være fyldt med spamkonti. I søgsmålet kalder de det for en ‘model for hykleri’.

LÆS OGSÅ: Elon Musk har fået børn med medarbejder

Derudover angiver de også, at den amerikanske rigmand flere gange har givet offentligt udtryk for, at en af ​​grundene til, at han ønskede at købe Twitter, var at ‘besejre spambots’.