Harry Styles er blevet spottet kysse med Emily Ratajkowski på gaden i Tokyo, hvilket tyder på, at hans tidligere romance vidst er et overstået kapitel.

Parret var gået fra hinanden tilbage i november 2022 og citererede forskellige prioriteter.

Der florererede rygter om at Harry var gået videre med en mystisk kvinde i sidste måned.

Olivia Wilde blev i mellemtiden spottet sammen med sin ekskæreste ‘Jason Sudeikis’ til deres søns fodboldkamp i LA (Los Angeles), blot få dage efter at hun anklagede ham for at “Skubbe hende ud i fattigdom”.

Harry Styles ser ud til at have forladt sin romantik med Olivia Wilde, da han er blevet spottet kysse lidenskabeligt med Emily Ratajkowski på gaden i Tokyo.

I en video kan man se Harry låse læber med den amerikanske model og skuespillerinde Emily, 31.

Den tidligere One Direction-stjerne, 29, ser lækker ud i sit sorte jakkesæt og iført en hvid skjorte, der er opknappet til kraven.

Her står han og chit chatter med Emily – som har sønnen ‘Sylvester Apollo Bear’, på 2 år, sammen med eksmanden ‘Sebastian Bear McClard – i den japanske hovedstad, med fashionistean iført en pink og sort jakke over en sort og hvid cripped top og nederdel.

Parret blev set danse sammen, mens de stod ved siden af en sølvfarvet folkevogn, mens de stod i ly for regnen under en paraply.

Harry Styles optræder i øjeblikket i Japan som en del af hans passende navn ‘Love On Tour’ turné af verdensomspændende koncerter.

Emily har de seneste måneder blevet sat i forbindelse med seriedateren Pete Davison. Hun søgte om skilsmisse fra sin filmproducents eksmand Sebastian Bear McClard tilbage i september måned.

Ægteparret gik først fra hinanden i juli på grund af anklager om, at den 42-årige Sebastian var en “seriesnyder”.

Se videoen HER