Harvey Weinstein risikerer at få yderligere 18 år bag tremmer, hvis han bliver kendt skyldig i en ny sag.

Den tidligere filmproducer Harvey Weinstein afsoner allerede en dom på 23 år, men i slutningen af februar kan hans tid bag tremmer blive forlænget.

LÆS OGSÅ: Shakira med voldsomt angreb på eksmanden i ny sang

Her vil der nemlig faldt dom i en anden sag, hvor Weinstein også er hovedperson. Såfremt han bliver kendt skyldig, risikerer han at få yderligere 18 år bag tremmer.

Det fastslog en dommer i Los Angeles mandag, skriver mediet Variety.

For fem år siden væltede skeletterne ud af skabet for den kendte filmproducer, da flere kvinder stod frem og anklagede ham for overgreb.

Det medførte, at han i 2020 blev idømt en fængselsstraf på 23 år, som han afsoner på nu. I december blev han igen ført i retten, hvor han blev kendt skyldig i yderligere tre tilfælde af voldtægt og overgreb.

Han har dog ikke fået sin straf for denne dom, men den 23. februar finder Weinstein ud af, hvor mange år, der bliver lagt til hans i forvejen lange fængselsstraf.

I alt var han anklaget for syv tilfælde af voldtægt og overgreb, der skulle være begået mod fire forskellige kvinder, hvilket skulle være sket i perioden mellem 2004 og 2013.

Weinstein nægtede ikke, at han havde været seksuelt sammen med kvinderne, men han hævdede i retten, at alle fire kvinder havde givet samtykke til det. Det var der ingen af kvinderne, der havde, lød det fra dem.

Selvom han var anklaget for syv tilfælde, er der kun fundet bevis for tre af dem, som alle er begået mod samme kvinde.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Så stor er Kim Kardashians formue

Forud for domsafsigelsen i slutningen af februar, skal både forsvarer og anklager finde ud af, hvad de mener, at hans tillægsstraf skal være. Det er sagens dommer, der kommer til at træffe den endelige beslutning.