Heidi Klum har afsløret sin vægt i en åbenhjertig Instagram-spørgerunde, hvor hun besvarede sine fans’ spørgsmål. Den 50-årige model tilskriver sin ikoniske figur til en fedtfattig morgenmad bestående af tre pocherede æg i varm kyllingebouillon og fortalte sine følgere, at hun ikke spiser mere end 900 kalorier om dagen.

Da en fan spurgte hende om at dele sin vægt, tog Heidi selvsikkert et par vægte frem og jokede: “De må være blevet helt støvede. Det er bestemt ikke muligt længere.” Hun steg på vægten og afslørede, at hun vejer 62,5 kilo.

Det skriver Mirror.

Heidi har tidligere sagt, at hun ikke længere følger en “disciplineret” diæt, selvom hun tidligere har haft problemer med mad. Hun fortalte Red Magazine, at hun endelig er “tilfreds med, hvem jeg er” og kan “vælge de rigtige ting” i forhold til hendes spisevaner.

Sidste uge viste Heidi sin utrolige figur i en lille blomstret bikini, mens hun delte en video af sig selv på stranden. I klippet går den blonde skønhed gennem klipperne ned til det maleriske hav, mens hendes mand Tom Kaulitz følger efter og filmer hvert øjeblik.

Parret delte derefter et sødt kys, mens de nød solnedgangen og sammen formede et hjerte med deres hænder. De blev ledsaget af Heidi’s børn Johan, 16, og Lou, 13, som hun deler med eksmanden Seal, og de nød at springe fra klipperne sammen ned i havet.

Heidi, der for nylig fejrede sit fjerde bryllupsdag med Tokio Hotel-guitaristen, har nydt solen på den naturskønne ø ud for Italiens kyst. Hun blev først romantisk forbundet med guitaristen i marts 2018, og få måneder senere i maj debuterede parret på den røde løber som et par. I december 2018 blev Heidi og Tom forlovet, og de blev juridisk gift ved en privat ceremoni i februar 2019. Senere samme år, den 3. august, afholdt stjernerne en større bryllupsceremoni på en rummelig yacht i Capri.