Supermodellen Heidi Klum er også kendt for at være en sand mester i at fejre højtider og begivenheder med stor entusiasme. Særligt når det kommer til billeder på Instagram.

Hun er kendt som den uofficielle dronning af Halloween. Alligevel betyder ikke, at hun ikke også kan finde glæde i andre højtider. Og dele skønne billeder.

Påsken er ikke nogen undtagelse. Her i weekenden delte Heidi et billede, hvor hun forberedte sig til påsken. Forberedelsen var en nøgen foto-shoot ved poolen.

På billedet poserer supermodellen topløs i sin baghave. Kun iført et par bløde hvide kaninører og bittesmå sorte og hvide bikinitrusser med stjernetryk.

Heidi skjuler brystet med armene og lukker sine øjne, mens hun kigger op mod himlen og laver et kysseansigt til kameraet.

Hendes lange blonde hår falder i naturlige bølger ned over skuldrene. I dagens anledning har hun kun taget en lille smule makeup på. Måske slet ingenting, ligesom outfittet.

Til opslaget følger der ikke meget tekst. Heidi har valgt kun at bruge nogle emojis i billedteksten. Det er den eneste kontekst, der er til billedet. til billedet.

Det er ikke første gang, at Heidi Klum viser hele sin smukke krop frem. Det kan du f.eks. læse mere om her.