Modellen Heidi Klum er ikke bleg for at vise hud. Det har hun vist flere gange – og hun har afgjort bevist det med sit seneste billede.

Synes du også, at vejret er blevet for gråt og blæsende? Ville du ønske, at der var noget, der kunne få dagen til at virke en smule lysere?

I denne forbindelse er 49-årige Heidi Klum tilsyneladende klar til at hjælpe dig.

Den tyske supermodel, der især blev kendt efter sin optræden i Sports Illustrated og et Victoria’s Secret-katalog, har nemlig delt et billede, som vil få de fleste til at stoppe op.

Klum har næsten ti millioner følgere på det sociale medie Instagram, og flere af dem fik sig – med stor sandsynlighed – en glædelig overraskelse, da hendes seneste billede dukkede op.

Supermodellen har nemlig delt et billede, hvor hun ikke har så meget som én eneste trevl på kroppen.

Derfor er det heller ikke meget, hun har valgt at overlade til fantasien, men det er der næppe nogen, der har planer om at klage over.

På billedet ligger hun i en uredt seng, mens hun kigger direkte ind i kameraet. Billedet er desuden blevet delt i sort/hvid.

Foto: Instagram

“Kom tilbage i seng, skat,” har hun skrevet som tekst til billedet – og det er en invitation, som de fleste sandsynligvis ville tage imod, hvis de fik muligheden.

Det er bestemt ikke første gang, at den 49-årige model har delt letpåklædte billeder. Faktisk skal man ikke rulle langt ned på hendes Instagram-profil, før man støder på flere pikante billeder.

Fælles for disse billeder af Heidi Klum er, at de gør det svært at tro, at der er mindre end fire måneder til, at hun kan fejre sin næste runde fødselsdag – d. 1. juni bliver hun nemlig 50 år.