Den tyske supermodel Heidi Klum, der især blev kendt efter sin optræden i Sports Illustrated og et Victoria’s Secret-katalog, er ikke bleg for at smide tøjet.

Siden sin optrædener i de kendte kataloger, har Heidi Klum bl.a. gjort sig bemærket som dommer i det store talent-program America’s Got Talent eller AGT.

For nogle dage siden smed den 49-årige model tøjet for det italienske mærke Intimissimi, og nu har hun endnu engang delt nogle afslørende billeder på sin profil på Instagram.

Denne gang er det dog ikke for et lingerimærke, men derimod billeder af hende selv, mens hun solbader i en have iført kun en lille bikiniunderdel, smykker og et par solbriller.

– …. og det var mandag, skriver hun til opslaget efterfulgt af flere sommer-emojis, herunder en bikini, som hun altså har valgt at smide – formentlig for at undgå grimme tanlines.

Billedet er et af de mere vovede billeder, den tyske topmodel, har delt. Man kan nemlig spotte hendes brystvorte i billedet. Noget som Instagram ikke tillader. Om det betyder, at topmodellen får en advarsel eller billedet bliver slettet, det må fremtiden vise.

Indtil videre kan vi nyde billedet og synet at den skønne model.

Du kan se billedet her på Heidi Klums Instagram-profil: