Pludselig blev det voldsomt.

Elisa Jordana, kendt fra sin tid som skribent på “Howard Stern Show”, blev anholdt denne mandag for at have angrebet en mand, sandsynligvis hendes kæreste, under en direkte videooverførsel.

Incidenten fandt sted live på Jordanas YouTube-kanal, hvor hun sammen med YouTuber Zscorro befandt sig i en bil. Her begyndte hun at slå ham under en diskussion om hans formodede utroskab.

Det skriver Page Six.

Læs også: Taler ud: “Mikkel har tit taget skraldet for os andre”

I løbet af livestreamen ringede en kvinde ved navn Sara op. Hun hævdedes at have modtaget en større sum penge fra Zscorro. Jordana, som også har en fortid som musiker i Cobra Starship, truede med at offentliggøre Saras nøgenfotos og telefonnummer på nettet.

Mens Zscorro forsøgte at kommunikere direkte med Sara, blev han slået af Jordana på både arm og skulder.

“Undskyld, Sara,” sagde han, hvorefter Jordana gav ham et åbent håndklap i ansigtet og beordrede ham til at tie stille.

Du kan se hele videoen nederst i artiklen.

Zscorro klagede over, at slaget næsten havde brækket hans næse, og svarede med en fornærmelse. Han truede også med at gengælde, hvis hun berørte ham igen.

Læs også: TV 2-stjerne jubler: “Jeg har altså lige verdens bedste nyhed”

Konflikten eskalerede, da manden greb Jordana i håret og slog hende i ansigtet.

“Stop bilen, idiot,” råbte Zscorro, mens Jordana, hvis rigtige navn er Elisa Ann Schwartz, skreg og bad om undskyldning. Han opfordrede også Sara til at ringe efter hjælp, men det er ikke bekræftet, om opkaldet blev foretaget.

Efter at have tvunget Jordana ud af bilen, søgte hun hjælp fra et andet køretøj på vejen.

Zscorro overtog derefter styringen af bilen og afbrød hurtigt den direkte video med titlen “Har det ikke godt”.

Palm Beach County Sheriff’s Office anholdt senere Jordana for overfald baseret på hændelsen, som rapporteret af Page Six.

Det er stadig uafklaret, om hendes kæreste også blev taget i forvaring.

Jordana, som også er vært for webserien “Kermit and Friends”, har tidligere arbejdet som komedieforfatter og radiovært. Hendes karriere inkluderer optrædener på “Jimmy Kimmel Live”, MTV, VH1, “Sharknado” og Fox News. Hun har tidligere været forlovet med komikeren Andy Dick.