Det er ikke helt ringe at være Kim Kardashian. Faktisk er der cirka 12,5 milliarder årsager til, at det ikke er det.

Kim Kardashian kan bryste sig af at være den mest succesfulde person, der er barn af en kendis. Det viser en liste, der er blevet udgivet af det digitale marketingbureau Evoluted.

LÆS OGSÅ: PETA er rasende på ‘Fifty Shades of Grey’-stjerne

Det skriver det amerikanske medie New York Post.

Listen viser, at Kim Kardashian ikke ser ud til at ende med økonomiske kvaler i nærmeste fremtid, da den 42-årige stjernes formue er blevet opgjort til 12,5 milliarder kroner.

Dette har altså været nok til at give hende en førsteplads på bureauets liste over personer, der er børn af berømte forældre.

En af dem, hun har overgået på listen, er hendes 25-årige søster, Kylie Jenner, der må ‘nøjes’ med at bryste sig af at have en formue på 5 milliarder kroner. Det giver hende en plads som nr. 2 på listen.

Kardashian har primært skabt sin store formue på sine andele i mærker som SKIMS samt SKKN, som er et mærke indenfor skønhedsprodukter, hvilket hun har haft stor succes med.

I denne forbindelse er det naturligvis vigtigt at nævne, at det er mærker, der er blevet skabt på baggrund af hendes succes på de sociale medier samt den store succes, som familiens realityserie ‘Keeping up With The Kardashians’ har haft.

Det er ikke blot formue, der spiller ind i forhold til, hvordan man bliver placeret på den liste, som Evoluted har lavet.

Derimod er deres liste, der er en top-100, baseret på både formue, data fra Google Trends, antal af følgere på de sociale medier samt en YouGov-baseret pointbedømmelse af deres berømmelse.

LÆS OGSÅ: Prins Harry har udeladt episoder fra bog: De ville aldrig tilgive mig

Det er ikke kun dele af Kardashian- og Jenner-familien, der er at finde på den nye liste. Blandt andet er der også blevet fundet plads til Miley Cyrus, der har gjort sig fortjent til en samlet tredjeplads på listen.