Allerede i går afslørede hun, at der var en stor nyhed på vej – og nu er den altså ude.

“Jeg har fanme startet et nyt forretningseventyr. Jeg lancerer det i morgen,” skrev Christiane på sin Instagram-story i går.

Til samme story skrev hun også:

“Har gået og været så fandens hemmelig med det fordi – ja sådan er det bare – har kørt indsalg de sidste par måneder. Det startede allerede før jeg blev gravid med Ludsen (datteren Ludovika, red.), så det var ikke lige planlagt at lanceringen skulle være midt i barsel. Men var fuldt i gang da jeg fandt ud af at jeg var gravid og det ku’ altså ikke stoppe mig, for det er så fandens spændende og et kæmpe nyt business eventyr.”

Og nu er sløret endelig løftet for, hvad det er Christiane har gået og brygget på. Det skriver SE & HØR.

Hun lancerer sin egen cava, som kommer til at være en del af hendes eget vinbrand ‘Loina’.

Ifølge bladet har Christiane udsendt en pressemeddelelse, hvor hun udtaler følgende:

“Jeg har altid elsket cava og er med årene blevet stadig mere optaget af kvalitet fremfor kvantitet. Der er mange følelser knyttet til vin, fordi det er noget, vi drikker for at markere en særlig anledning – og det gælder især, når det kommer til bobler. Derfor er jeg særligt stolt af den elegante, men imødekommende smag, vi har opnået i udviklingen af Loina.”

Sidste år delte Christiane at hendes mor var blevet ramt af demenssygdommen Alzheimer, hvilket var en stor sorg for familien.

Hun nævner også sin mor i forbindelse med lanceringen af sit nye brand.

“Jeg har lanceret denne vin som en kærlighedserklæring til min mor, der desværre er svært Alzheimers ramt i dag. Hvis hun kunne forstå, hvad jeg har skabt, ville uden tvivl kysse mig på panden og sige, ‘Hvor er jeg stolt af dig, min pige.’ Og så ville vi sammen drømme os tilbage til den vingård i Provence, hvor hun boede som ung,” lyder det.

Moderens sygdom er så alvorlig, at hun er flyttet på et hjem hvor hun kan få den nødvendige hjælp i dagligdagen. Det fortalte Christiane blandt andet åbent om i sin podcast ‘Hverdag’ sidste år.