Der er mange, der forundres over den form, som Hollywood-stjernen er i. Selvom hun i en alder af 57 år, forventeligt ville bule ud forskellige steder, så står hun knivskarpt på de bikinibilleder, hun selv har delt.

Den pågældende Hollywood-stjerne er Elizabeth Hurley, der godt nok havde sin storhedstid tilbage i 90’erne, men i hvert fald på Instagram stadig hitter med sine billeder af sig selv i bikini.

På det sociale medie har hun tiltrukket 2,5 millioner følgere, som elsker når den aldrende stjerne tager tøjet af og fornøjer sine følgere med bikinishots.

Nu har Liz nok engang delt en film. Denne gang med klart vand og blå himmel som baggrund for sine utroligt velholdte krop, og hendes følgere kan slet ikke få armene ned.

Hvis man ikke lige ved det, så er det også helt umuligt at se, at den engelske skønhed nærmer sg 60 år. Elizabeth ‘Liz’ Hurley er nok mest kendt for sine roller i Austin Powers-filmene og som kvindeligt sidekick til Hugh Grant i gigantsuccesen ‘Fire bryllupper og en begravelse’ fra 1994.

Siden den store succes i 90’erne, har Hurley ikke været castet til nogle store roller, selvom hun stadig er aktiv i skuespillerfaget.

Men mon ikke det nærmere er de sociale medier, der fastholder Liz Hurley i stjerneskyen. 

Elizabeth Hurley var dog i mediernes søgelys i forbindelse med Prins Harrys bog, da man mistænkte Hurley for at være den ukendte, ældre kvinde, der tog Harrys mødom. Det rygte var Hurley dog hurtigt ude for at mane i jorden.

Du kan læse mere om det rygte nedenfor, ligesom du kan se Hurleys nye video, der er skudt på en strand på Maldiverne.